אוניה דה גאטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/02/2009 | 18:29 | מאת: מיטל

שלום ראיתי את הכתבה של אילן ללבניקוב אודות צמח ה"אוניה דה גאטו" וראיתי שלא מומלץ לנשים בהריון. הייתי רוצה לקבל תשובה לשאלתי: אני נוטלת כרגע את התרופה בטיפות ומנסה להיכנס להריון. האם שימוש בתרופה יכול לסכן את העובר בשלביו הראשונים (עד לשלב גילוי ההריון)ולגרום להפלות או מומים?

מיטל שלום רב, אני לא ממליץ לנשים בהריון ו/או מניקות לקחת את הצמח. גם למי שמנסה להיכנס להריון לא מומלץ כיוון שלוקח זמן עד שהחומרים הפעילים מתפנים מהגוף ולכן לא כדאי לקחת סיכון במקרה כזה, שבת נהדרת ובהצלחה רבה, אילן ללבניקוב. ייעוץ רוקחי ונטורופטי. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה