ריפלוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/02/2009 | 17:53 | מאת: אבי

האם כיב קיבה נוצר מסיבוכים של ריפלוקס? מהו הפתרון הטיבעי היעיל לסיבוכים אלו?

אבי שלום, פצע ברירית של מערכת העיכול או הקיבה, שנוצר עקב עיכול הרירית על-ידי פפסין וחומצה. מופיע כאשר פפסין וחומצה נמצאים בריכוזים גבוהים מדי. רוב הכיבים בקיבה ובתריסריון נגרמים בגלל נוכחות החיידק הליקובקטר פילורי. כיב עיכולי יכול להתפתח בוושט כתוצאה מצרבות כרוניות, בקיבה, בתריסריון, במעי הדק. הטיפול באולקוס מתמקד בהסרת הגורמים לאולקוס ובאיחוי הכיב. המעטה במזונות חריפים, מלוחים, או חמוצים. המעטה באלכוהול עישון. חינוך להרגלי תזונה נכונים בעיקר התמקדות במודעות לתחושת הרעב ולמניעת הדחקת התיאבון או הצמא. המלצות תזונה ואורח חיים בהתאם לגורמים שנמצאו באבחון. המלצות נוספות בהתאם למקרה ולאבחנה. ניתן להרכיב לך פורמולה ייחודית של צמחי מרפא לטיפול באולקוס בצורה טבעית, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב. ייעוץ רוקחי ונטורופטי 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה