חולה בלי סוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/02/2009 | 18:03 | מאת: דוד

אני פעם בחודש חולה לרוב זה חולשה לפעמים גם שילשולים לעומתי אשתי בכלל לא חולה וגם אם שנינו נדבקים היא אחרי יום בריאה ואני אחרי יומיים שלושה רציתי לדעת האם יש משהו לחיזוק המערכת החיסונית על בסיס יומי. שמעתי שויטמיןC עוזר אך שאמרתי את זה לרופה המשפחה הוא טען שזה שטויות

דוד שלום רב, הייתי ממליץ לשניכם פורמולה טבעית המכילה את הצמחים:אכינצאה,פרופוליס,אסטרגלוס ואוניה דה גאטו. ניתן לקחת 20 טיפות 3 פעמים ליום לטיפול בשפעת ודלקות גרון. ישנן חברות רבות המייצרות פורמולות דומות לחיזוק מערכת החיסון גם בכדורים. למניעה ניתן לקחת 20 טיפות ליום למשך שבועיים לעשות הפסקה של מספר ימים ולהמשיך עוד שבועיים, שבת נהדרת, אילן. ייעוץ רוקחי ונטורופטי 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה