הוצאת ליחה לתינוקת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/02/2009 | 10:10 | מאת: אביב

שלום, ביתי בת 9 חודשים סיימה לפני כמה ימים טיפול ממושך באינהלציה עם ונטולין, אפובנט ובודיקורט וכמו כן קיבלה גם לחילופין בטנזול, מאתמול שוב משתעלת עם ליחה רבה ורציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לתת לה כדי להוציא את הליחה לפני שנצטרך שוב אינהלציות? אני שמה לה טיפות מי מלח באף אבל זה לא עוזר לליחה. היא אוכלת סימילאק טופ 2 על בסיס חלב האם אני צריכה להעביר אותה לסימילאק צימחי? בבקשה ענו לי בהקדם אני לא רוצה להגיע שוב למצב של סטרואידים תודה מראש על העזרה

08/02/2009 | 23:09 | מאת: דנה

עצות לא מקצועיות אך מניסיון מאמא לבת 5 ולבת 3: יש בשוק טיפות מכייחות שמאוד עוזרות - תבדקי כרית חמה על בית החזה או/ו הגב מאוד עוזרת גם לליחה וגם לשיעול הוצאת דברי חלב מהתפריט מפחיתה פלאים את כמות הליחה - תשתדלי כמה שפחות ואם ביתך לא תרגיש הבדל משמעותי בטעם אולי כדאי לנסות תחליף חלב על בסיס צמחי לפחות לתקופה הקרובה. בהצלחה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה