הכנת משחה ביתית - איך?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/03/2018 | 18:12 | מאת: אלי

איך אפשר להכין משחה ביתית, יחסית בזול, כשמכניסים לתוכה שמנים שאני רוצה? לדוגמא שמן זית, שקדים ועוד.. המשחה צריכה להימרח על הגוף בקלות יחסית, וגם שלא ייראה שמרחתי אותה ("שתיעלם" כמה דקות אחרי המריחה).

אלי שלום, כדי להכין משחה טובה הייתי ממליץ לך להיכנס לבית מרקחת הומיאופטי שירקחו לך משחה על בסיס טבעי כיוון שחשוב שהמשחה תיוצר בתנאים סטריליים ועם חומרים יציבים שאינם גורמים לאלרגיה בעור וגם כדי שהספיגה תהיה טובה יותר, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה