קרוהן - המשך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/02/2007 | 12:42 | מאת: ענבל

אילן שלום, תודה על תשובתך המהירה. על איזה כדורים נוספים אתה מדבר, כתבת, שבנוסף, מומלץ עוד 4 כדורים שמטפלים בדלקת. האם אתה יכול להמליץ על טיפול, כגון רייקי, דיקור להפחתת כאבים? יום טוב ושוב המון תודה

25/02/2007 | 14:19 | מאת: אילן

שלום ענבל ותודה על שאלתך, כתבתי שהמלצתי היא לקחת את צמח האוניה דה גאטו בכדורים והכוונה הייתה לקחת כדור אחד עד 4 פעמים ביום לאחר הארוחה. ולא 4 כדורים מסוגים שונים, סליחה על אי הבהירות. קיימים מחקרים רבים בנושא האוניה דה גאטו וטיפול במחלת הקרוהן באינטרנט, אני ממליץ לך להכנס לאתרים מקצועיים ושם תוכלי לקרוא רבות בנושא. כמובן שטיפולים אלטרנטיביים נוספים יכולים לעזור לך גם במניעת המחלה וגם בטיפול בה, כגון אקופונקטורה, רייקי והילינג. שכן לסטרס יש השפעה ניכרת על המחלה ואני מאמין שהרבה מחלות בעולם המערבי מקורן בסיבה נפשית/רגשית וניתן על ידי טיפולים אלטרנטיביים לטפל בהן באופן טבעי. המשך יום נעים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה