אומגה ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/01/2009 | 22:54 | מאת: Array

הנושא לא קשור בדיוק לנושא הפורום, אך במידה ומישהו יודע, אשמח להחכים. במידה ויש פורום רלוונטי יותר, אשמח לדעת, תודה. על החשיבות הרבה צריכת אומגה 3 כתוסף מרוכז נטול מתכות כבדות לכולם אין וויכוח, גם הבעיתיות של צריכת האומגה מדגים (בריכה..) נדונה, ומסתבר שדגים ממש אינם תחליף. יש בשוק הרבה מאוד מוצרי אומגה 3, בכוונה לא אציין אף חברה, ע"מ שלא יחשדו שאני פרסומת מהלכת :-) גם אם מישהו לא מסכים עם החשיבות של נטילת התוסף, למרות שנכתב והוכח באופן מוחלט, אין המטרה לדון בכך, סה"כ ציינתי את החשיבות ע"מ לנצל את השאלה שלי, להעביר את המסר החשוב לדעתי. בכל מקרה, שמעתי תוכנית בוקר (אינני זוכר את שמה, "חיים טובים" אולי ?) בערוץ 2, ובה נאמר שבמידה וצורכים פחות מ 6 כמוסות ליום, זה חסר משמעות לגוף, וכאילו לא נטלנו כלל. (כמוסה אחת הכוונה לריכוז סטנדרטי של DHA 120, EPA 180) נשמע לי מוגזם ביותר, האם מישהו יכול להוסיף פרטים בנושא / לאמת / להפריך את הטענה ? תודה רבה.

שלום רב, תודה על המידע החשוב, למיטב ידיעתי הצורה הטובה ביותר לספיגה של חומצות מסוג אומגה 3 היא בצורה של כמוסות פשתן אורגניות, כלומר ממקור צמחי ולא משמן כבד דגי ים. אני ממליץ על כדור אחד 3 פעמים ביום וישנן חברות מצויינות בשוק עם מוצרים טבעיים ואורגניים, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה