פרוביוטיקה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/01/2009 | 16:53 | מאת: חזי

אני לוקח קבוע פרוביוטיקה של מספר סוגים של חיידקים. כמו כן התחלתי לפני מספר שבועות לקחת טיפול נגד הליקובקטר שכולל פורמולת תמציות צמחים ותמצית שמן אורנו. אני תוהה אם עלולה להיות התנגשות בין החיידקים הפרוביוטים לבין תמציות הצמחים ושמן האורגנו שאמורים להשמיד את החיידק. כלומר ,החיידקים הטובים יושמדו ע"י תמציות הצמחים ושמן האורגנו. איך לקחת את אלה ואת אלה ,האם באותה ארוחה ?

חזי שלום, אין כל מניעה לקחת את התוספים הנ"ל יחדיו, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה