טיפול באקנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/12/2008 | 22:51 | מאת: מעיין

שלום לאחרונה התחלתי לקחת שילוב של אבץ ושמרי בירה לטיפול באקנה רציתי לדעת אם זה באמת עוזר? אם כן מתי אתחיל להרגיש בהבדל? והאם כדאי לקחת בנוסף ויטמין A בכל מקרה אשמח לשמוע עצות כיצד אוכל טפל באקנה תודה מעיין

09/01/2009 | 10:25 | מאת: אילן

מעיין שלום, המוצרים שציינת טובים לאקנה, הייתי מוסיף גם טיפול צמחי בצורה של תחליב למריחה באזורי האקנה הנקרא דרמדורון של חב' WELEDA ניתן גם להשתמש בסבון על בסיס חלב עיזים שהוא מצויין לטיפול בכל פצעי העור, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה