נפט עם אגוז ירוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/12/2008 | 01:57 | מאת: רפי

שני ילדי הקטנים סובלים מדלקות חוזרות ונשנות בשקדים.(השקדים מוגדלים) רופאה טבעונית בעלת מוניטין, שהיא גם רופאה "רגילה" בקופת חולים נתנה להם תרופה טבעונית : טיפות של -"נפט עם אגוז ירוק". נתבקשתי לתת לילדים פעמיים ביום טיפה על כל שקד מודלק.לשאלותי החוזרות ונשנות ענתה הרופאה כי אין כל סכנה בנפט אותו מריחים היטב מהתרופה.למען ההגינות יש לציין כי בעבר טיפלה הרופאה בילדיי בתרופות טבעוניות (לא בנפט) והבעיות (אחרות) נפתרו. במקרה המדובר כאן מסיבות ברורות אני מודאג. מה דעתכם? בתודה, אבא מודאג מאוד!

רפי שלום, לא ציינת אם מדובר בתרופה הומיאופטית או רגילה.אם הכוונה להומיאופטיה אז אין חשש לתופעות לוואי או סכנה כלשהיא. אם זו תרופה כימית רגילה, הייתי ממליץ לך לפנות לרופא נטורופט/הומיאופט ולשאול בעצתו. בכל מקרה, יש צמחי מרפא מצויינים לטיפול בדלקות גרון ולחיזוק מערכת החיסון כגון: אכינצאה,אוניה דה גאטו,פרופוליס ועוד. אשמח לעמוד לרשותך בכל מידע נוסף, שבת נהדרת וחג חנוכה שמח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה