המרצת זקיקי שיער- שמנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/05/2017 | 02:04 | מאת: קובי

שלום רב, אני מכין תערובת מכל מיני שמנים שהוכחו כממריצים ומחזקים את זקיקי השיער. קיק, אופליפיחה, אמו וכן שמנים אתרים כמו רוזמרין, לבנדר. התכנון הוא למרוח על השיער כמה פעמים בשבוע לשעתיים כל פעם. רציתי לשאול מה אני יכול להוסיף על מנת שהחדירה תהיה טובה יותר. מנסיון, שמנים לא חודרים כ"כ טוב. האם יש חומר (רצוי טבעי, אבל לא חובה) שאני יכול להוסיף לתערובת? כמו כן באיזה מינון בהתחשב שהתערובת תהיה סביב ה 100 מ"ל? אשמח מאד לעזרתך! תודה

קובי שלום, לא הייתי ממליץ לך לעשות ניסויים בבית עם שמפו כיוון שעשויות להיות לכך תופעות לוואי על עור הקרקפת. מומלץ להשתמש בשמפו או מרכך אורגני ללא חומרים משמרים על בסיס טבעי, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה