אומגה 3 ואספירין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/12/2008 | 21:20 | מאת: יעל

אילן שלום, רציתי לשאול לגבי השילוב בין אומגה 3 לאספירין או מדללי דם בכלל. האם ישנה התנגשות בין השניים? אני יודעת שיש מחקרים תומכים וסותרים. האם יש הוכחה לכך שאומגה 3 עלולה להגביר את הנטייה לדימומים בקרב אנשים הנוטלים תרופות מדללות דם? למי אומגה 3 אפקטיבית ו/או חשוב? תודה, יעל

14/12/2008 | 13:57 | מאת: לירן

לפי מה שהמליצה לי הרוקחת (והיא יחסית מחמירה), אין בעיה עם מינון של אומגה 3 עד 1000 מ"ג אומגה 3 ומדללי דם, שזה יוצא עד 2 כמוסות ביום של אלספה במינון המחוזק. מצ"ב לינק לסקירה מקצועית שמחזקת את השימוש באומגה 3 גם במקרים של נטילת מדללי דם http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=1&ContentID=164365 תרגישי טוב!

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה