היכן ניתן להשיג את צמח המאקה ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/12/2008 | 10:40 | מאת: יקיר

אילן שלום, בהמשך לתגובתך והמלצתך הר"מ: היכן ניתן להשיג את צמח המאקה ? האם הוא צמח טרי ו/או מיובש ? האם קימת כתבה ו/או מחקר על הצמח ? בברכה, יקיר יקיר שלום רב, למיטב ידיעתי לתרופות שציינת אין תופעת לוואי הפוגעת בתפקוד המיני ולכן יש לבדוק סיבה אחרת לכך. בכל מקרה הייתי ממליץ לך מאוד על צמח המאקה לחיזוק פיזי ולחיזוק האנרגיה המינית בצורה טבעית,

יקיר שלום, את צמח המאקה ניתן להשיג בבתי טבע ובתי מרקחת טבעיים. את הצמח לוקחים בטיפות או בכמוסות, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה