פיברומיאליה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/12/2008 | 22:09 | מאת: סיגל

שלום. חולת פיברומיאגיה, מזה 3 שנים. נוטלת כל התקופה אומגה 3 ולא מרגישה שיפור בדלקת גידים? האם יש טעם להמשיך? נוטלת 3 פעמים ביום. בנוסף נוטלת אינזימי עיכול, אחרי כמה זמן יש לקחת הפסקה ולכמה זמן? בנוסף רוצה להתחיל בפחם טבעי, אנא ענו לי ספציפית לשאלה שלי לגבי הפחם- האם יש טעם לעשות הפסקה כי פחם לא נספג? תודה

סיגל שלום רב, הייתי ממליץ לך לנסות צמח הנקרא אוניה דה גאטו. הרבה מטופלים שלי שסבלו מאותם סימפטומים כמו שלך, הם דיווחו על שיפור משמעותי ועל ירידה בכאבים ובדלקות תוך שבוע ימים.יש לקחת כמוסה אחת 3 פעמים ביום למשך חודש. לאחר מכן ניתן לקחת למניעה כדור אחד פעם ביום. אנזימי העיכול יכולים לסייע לך וניתן לעשות הפסקה של שבוע כל חודשיים. הפחם אמור לספוח את הגאזים העודפים ממערכת העיכול ולהוציאם מהגוף, כך שניתן לעשות הפסקה של יום או יומיים בשבוע. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה