משהו טבעי לקשב וריכוז - בעיקר ריכוז

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/11/2008 | 14:59 | מאת: אמא

שלום בני בן 14, חולמני להחריד, הראש שלו לא בלימודים. כל הזמן חושב רק דברים אחרים חוץ משיעורים. באיבחון אבחנו בעיית קשב וריכוז קלה. רציתי לדעת האם יש משהו חוץ מריטלין, משהו טבעי שיוכל לעזור לו להיות קצת יותר ערני, ממוקד וקשוב בלימודים. הילד בכיתה ט', ילד מבריק חכם וכו'. אך כל זה לא בא לידי ביטוי מכיון שהוא לא מכין שיעורים, לא משתתף בשיעורים, מחסיר הרבה ובבחינות קשה לו. מה עושים? אמא

אמא שלום, זו תופעה מוכרת וידועה וטבעית לחלוטין בגיל הזה. אני לא ממליץ על תרופות כימיות, עדיף להתחיל עם צמחי מרפא וללא כל תופעות לוואי ובמקרה שצריך תמיד ניתן להשתמש בתרופות. הצמח מצויין לטיפול בילדים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה