כמוסות שמן דגים עם ובלי כולסטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/11/2008 | 18:24 | מאת: הרצל

אני סובל מכולסטרול מעט גבוה מהנורמה ואני מטפל עם סימבקור 10 מ"ג . כבר מספר 5 שנים אני נוטל 3 כמוסות שמן דגים- כל כמוסה 1 גרם , שמתי לב שיש חברות של תוספים כמו למשל NOW MOLECULARLY DISTILLED שהיא חברה מכובדת שמשווקות כמוסות שמן דגים ללא כולסטרול ועם ויטמין E 2IU לשתי כמוסות . האם זה עדיף על פני שמן דגים שמכיל כולסטרול - (12 מ"ג כולסטרול על כל גרם אחד של כמוסה)? האם התהליך של סילוק הכולסטרול משומן הדגים אינו פוגע בסגולות והאכויות שלו ? ***קראתי שיש חברות שמפיקות את שמן הדגים מכבד הדג שמכיל בין היתר הרבה כולסטרול . כמה כמוסות ליום מועילות לטיפול בדיכאון ?

הרצל שלום, החברה שציינת מצויינת ומוצריה טובים. בכל מקרה אני ממליץ על כמוסות אומגה 3 ממקור אורגני/צמחי כגון שמן פשתן אשר נספגות טוב יותר מאשר הדגים ופועלות מהר וביעילות להורדת הכולסטרול בצורה טבעית, יש לקחת כמוסה אחת 3 פעמים ביום, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה