תרופה להשבחת הרירית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/04/2007 | 17:31 | מאת: רחלי

שלום רב,ברצוני לדעת האם קיימת תרופה שיכולה לשבר את רירית הרחם ואת עובייה מאחר והרירית דקה ולא ניתן להיקלט להריון?

שלום רחלי, לשאלתך הייתי ממליץ לך על צמח המאקה (MACA) מצמחי האמזונס. הצמח ידוע בסגולותיו הרבות וביניהן שיפור הפוריות והפריון אצל נשים וגברים כאחד. הוא מאזן את המחזור ההורמונלי ויוצר תנאים מצויינים כהכנה להריון. ניתן לקרוא עוד על הצמח המופלא הזה באתר www.alchymists.com וכן במאמרי שפורסם באתר. לגבי תרופות הייתי ממליץ לך לפנות לאחד ממכוני הפוריות המתמחים בנושא ולרופא המטפל. בהצלחה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה