חלופות לציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/11/2008 | 19:39 | מאת: קליייר 16

שלום, הומלץ לי ע"י הנוירולוג להתחיל לקחת ציפרלקס (10 מ"ג ביום לפני השנה) לטיפול בדיכאון קל. אין לי מצבי חרדה.. .ואני נמצאת כרגע בתהליך של IVF (אולי אפילו כבר בהריון...) למרות שהרופא אמר שאין כמעט תופעות לוואי אני מעדיפה למצוא חלופה צמחית/ טבעית שאין לה תופעות לוואי ושלא תפגע בעובר. האם יש דבר כזה בנמצא? תודה (-:

קלייר שלום, כמובן שניתן למצוא תחליף לתרופה ברפואה הטבעית וללא כל תופעות לוואי. הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ נטורופטי אשר יתאים לך תזונה נכונה, אשר משפיעה רבות על ההרגשה כמו גם על צמחי מרפא יחודיים למצבך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה