חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/11/2008 | 17:35 | מאת: שמעון

אילן שלום, בזמנו כתבתי לך כדלקמן: "אילן שלום, בני בן ה-4 אינו אוכל הצורה סדירה וטובה,אינו מתקרב כמעט לבשר ביצים אלה מעדיף מאכלים מסויימים כגון פסטות וכו'. האם תוכל להמליץ לי על מוצר טבעי אשר "יפתח" את התאבון שלו. בצענו את כל בדיקות הדם עבורו והן היו תקינות וללא כל בעיה שנתגלתה תודה " מצ"ב תשובתך: "הייתי ממליץ לך על צמח הנקרא מאקה ואשר מאזן את המחזור ההורמונלי, משפר את הזיכרון והחשיבה ומעורר את התיאבון כמו גם מחזיר לגוף את הויטמינים והמינרלים החיוניים לו בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. תוכל לקרוא עוד על הצמח באתר" רציתי לוודא עימך שהבנת שמדובר על ילד בן 4, מקריאה על הקישור שהוספת לי היה נראה שזה מתאים לאדם מבוגר. מצטער על הטרחנות, אבל רציתי לוודא. אנא חזור אלי עם תשובה תודה מראש שמעון

שמעון שלום, תודה על שאלתך, אני שוב חוזר וממליץ על צמח המאקה לילדים כמו גם למבוגרים לנושא שיפור התיאבון ואספקה סדירה של ויטמינין ומינרלים לגוף בצורה טבעית. ישנם מחקרים מקצועיים באינטרנט שמוכיחים שהצמח מצויין לשיפור תפקוד כל המערכות בילדים. אני ממליץ על כדור אחד ליום(ניתן לפתוח את הכמוסה ולפזר באוכל או בשתייה) והתוצאות מהירות וטובות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה