טיפול לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/10/2008 | 13:18 | מאת: חגי

רציתי לדעת אילו תרופות יש לשימוש עבור חולי פסוריאזיס? מה קיים כטיפול מונע? מה קיים כטיפול משמר? האם הטיפול ברפואה משלימה הוא טיפול פנימי או חיצוני?

חגי שלום, היתרון הגדול בטיפול טבעי הוא איזון פנימי של הגוף. כאשר הגוף מגיע לאיזון, הסיכוי להתפרצויות עוריות חדשות, כפי שקורה במחלות כמו פסוריאזיס, אטופיק דרמטיטיס ואורטיקריה , קטן מאוד. בנוסף, הטיפול מתייחס ונותן משקל לגורמים אמוציונליים כמו כעס ומתח, שמחמירים מאוד התפרצויות עוריות. אני תמיד ממליץ על טיפול משולב של קרם חיצוני וצמחי מרפא לשתייה בצורת טיפות לטיפול פנימי. בכל מקרה אני ממליץ על טיפול נטורופטי/הומיאופטי אשר מטפל במכלול הגורמים לפסוריאזיס ולכן כדאי לפנות למטפל טבעי שיתאים גם צמחים וגם תזונה נכונה. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה