הנקה צמחים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/10/2008 | 09:27 | מאת: מניקה

שלום אני אם מניקה ויש לי עצירות חזקה בין יתר הצמחים שקיבלתי taraxacum 50 gr - שן ארי spirea 50 gr – ספיראה – נקרא עוקצנית bitterklee 50 gr – עלי כוסמת מרים polygonium 50 gr –ארכובית hamamelis 50 gr - הממליס red clover 50 gr – תלתן אדום calandeula 50 gr- קלנדולה קראתי באיזה אתר שהסיפראה אינה מתאימה למניקות. האם זה נכון? מלבד זאת למרות הצמחים שקיבלתי ולמרות קוביות פרוטזן יש לי עצירות מאוד קשה שגורמת לי לפיסורה מה עוד יכול לעזור לי? אני כבר מיואשת

שלום רב, בהריון והנקה אני תמיד מעדיף לשאול בעצת הרופא המטפל. ישנם צמחים שאינם מומלצים בתקופת ההריון וההנקה וכאלו שניתן לקחת ללא חשש. את הפרטים המלאים תוכלי למצוא באתר הבא: http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/naturalherbsvitamins.html הייתי ממליץ לך גם על טיפול טבעי המסייע בטחורים ובניקוי מערכת העיכול בצורה טבעית כמו למשל במרכז גנשה שבת"א או כל מרפאה טבעית אחרת. שבוע נפלא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה