חושדת שלבעלי יש HHT , מה לעשות????

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

10/11/2008 | 10:29 | מאת: זהבית מאיר

בעלי לילות שלמים מבלה במקום בשינה בטיפול בדימומים מהאף. הלילה גמר 3-4 חב' צמר גפן. פוגע בתפקוד של כל המשפחה (אנחנו עם 2 ילדים ותינוקת). יש הסטוריה משפחתית של אוסלר (סבא שלו בטוח, דוד שלו ואמא שלו סובלים גם מדימומים. האם יש עצה? לאן הכי כדאי לו לפנות?

זהבית שלום לפי תאורך אכן קיים חשד שלבעלך HHT. מציע שיפנה להבדק במרכז לטיפול ב HHT במרכז שניידר. במרכז קיים צוות רב מערכתי המטפל בכל האספקטים של HHT שבה מעורבות איברים שונים. הצוות כולל גם רופא אאג שמומחיותו הינה טיפול בדימומי HHT (השונים באופיים מדימומי אף רגילים). הטלפון לקביעת תור הינו 039253210 . הינכם מתבקשים להצטייד בטופס 17 לבדיקת רופא. במידה וקיים קושי תוכלו לפנות אלי במרפאה בטלפון 039253654 למאירה- יו"ר העמותה ידע ונסיון רב והיא תוכל גם לסייע לכם. בברכת בריאות שלמה

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)