ביקור אחד מהמומחים בעולם לטיפול ב-HHT בארץ

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

שלום לכולם 1. בתאריכים 21.01.07 – 2.02.07 אנו זוכים בביקור של Dr. Robert I White בארץ. דר' וויט הינו מהמומחים בעולם בטיפול ב HHT. הוא הקים את המרכז לטיפול ב-HHT באוניברסיטת ייל ובעקבותיו הקים מרכזים נוספים בעולם לטיפול במחלה ואת ארגון חולי HHT הבינלאומי. דר' וויט יגיע לביקור על מנת לסייע בהקמת מרכז לטיפול בחולים בארץ. 2. במסגרת ביקורו יסייע לנו גם בייעוץ וטיפול בחולים. אנו מתכננים להציג בפניו מקרים מורכבים. בשבוע הראשון לשהותו בארץ תתקיים מרפאה בה דר' וויט יבדוק את החולים או בני משפחותיהם. בשבוע השני לשהותו יטפל לפי הצורך באלו הזקוקים לטיפול. יש לציין שזו הזדמנות חד פעמית לזכות בטיפולו של המומחה בעל הניסיון הרב ביותר בעולם במחלה זו בלא צורך לנסוע למרחקים וללא כל תשלום. לכל אלה שיש להם שאלות /נושאים בלתי פתורים שמעוניינים בפגישה מקצועית עם ד"ר וויט ורופאי המרכז שבהקמה, אנא פנו אל ד"ר מי-זהב על מנת שתוכלו לנסות לפותרם יחד. מומלץ לפנות בהקדם על מנת שנוכל לבצע כל הבדיקות הדרושות טרם הגיעו. ניתן לפנות אל ד"ר מי-זהב במייל לשליחת דואר אלקטרוני או טלפונית 057-7482662 או דרך הפורום. 3. בזמן ביקורו של ד"ר וויט, יתקיים כנס של עמותה ישראלית לטיפול בסינדרום אוסלר-וובר-רנדו (HHT ), בו יהיה דר' וויט אורח הכבוד. בכנס יינתנו הרצאות ע"י ד"ר וויט ורופאים בארץ בנושאים משותפים לכל חולי HHT. בסיום ההרצאות יתנהל דו-שיח של שאלות-תשובות. הכנס יתקיים ביום ה' 24.12.07 ב-18:00 באולם "מרכז לאונרדו" בבית הקיבוץ הארצי בכתובת: רח' לאונרדו דה וינצ'י 13(פינת רח' קפלן, קיריה), תל-אביב. הכנס מיועד לחברי העמותה, כל החולים וחולים "חשודים" ובני/ת משפחתם ולכל המעוניין. השתתפות בכנס הנה בתשלום סמלי לכיסוי ההוצאות: א. לחברי העמותה ולבני/ות זוגן/ם – 30 ¤ לאדם. ב. למי שאינו חבר עמותה – 50 ¤ לאדם. ג. לנרשמים לעמותה במקום ומשלמים דמי חברות שנתית – דמי השתתפות בכנס הנם כמו בסעיף א'. במשך הכנס יוגש כיבוד קל חם/קר. לאישור ההשתתפות: א. להזין הודעה בפורום, רצוי עם פרטים להתקשרות (דוא"ל) ב. לשלוח הודעה לדוא"ל של העמותה: [email protected] ג. למקבלי הודעה זו בדוא"ל: להחזיר הודעה בדוא"ל השולח (REPLY) באישור נא לציין את שם לכל משתתף וסטטוס : חולה, בן/ת-זוג, הורה, ידיד..... בברכה, הוועדה המארגנת.

29/12/2007 | 21:40 | מאת: Perla Drajer

אני מעוניינת להשתתף בכנסת הייתי רוצה להרשם לעמותהת . בתודה והערכה על היוזמהת פרלה דרכר

02/01/2008 | 07:06 | מאת: nurit rozenwajn

אישור להשתתפותי בכנס

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)