אוטם בשריר הלב

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

25/11/2007 | 08:11 | מאת: שמואל

אובחנתי כחולה במחלה HHT לצערי קיבלתי גם אוטם בשריר הלב תוך כדי רכיבה על אופניים . מה קורה לגוף שלנו כשאנו צריכים לקחת מדללי דם.

לחולי HHT, מומלץ להימנע משימוש בתרופות מדללי דם הסטנדרטיים. אבל, לפעמים אין ברירה. בכל מקרה, יש לוודא שאין בעיה עם קרישת דם, בבדיקה פשוטה מאוד. בכך הנני מסיימת את עצותי הלא מקצועיים ומשאירה את התשובות לד"ר מי-זהב שאינו זמין עתה עוד שבוע ויענה לשאלתך בהקדם האפשרי. בברכה, מאירה

26/11/2007 | 08:30 | מאת: שמואל

מאירה בוקר טוב אשמח אם ד"ר מי-זהב יוכל לתת את חוות דעתו אני מניח שאני לא היחד בחבורה עם בעיה כזו המשך יום טוב.

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)