טיפולי שיניים בהריון

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

09/11/2007 | 16:17 | מאת: שני

מאז שגיליתי את הHHT אני לוקחת 2 מ"ל אנטיביוטיקה לפני כל טיפול שיניים. מה עלי לעשות בהריון? האם כדאי לקחת אנטיביוטיקה או להמנע מטיפולי שיניים בכלל? תודה שני

כל הרופאים ממליצים קודם לטפל בשיניים, ואחר כך להתחיל את ההריון. אבל בחיים זה לא כל כך מובנה ופשוט. המלצתי - להתייעץ עם רופא (גם נשים וגם משפחה). זה קשור לאנטיביוטיקה ולא ל-HHT, כך שגם אם הם/הן אינם מומחים גדולים ב-HHT, המלצה שלהם הקובעת. בשעה טובה עם ההריון!

שני שלום האם עברת בירור לנוכחות AVMs בריאות. אם עברת בירור ואין לך יתכן שאין צורך באנטיביוטיקה. יש כמובן אנטיביוטיקות שניתנות לשימוש בהריון.

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)