ביקור דר' ווייט

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

שלום לכולם בתחילת שנת 2008 דר' ווייט אמור לבקר בארץ. דר' ווייט הינו מהמומחים בעולם בטיפול ב HHT. הוא הקים את המרכז לטיפול ב HHT באוניברסיטת ייל ובעקבותיו הקים מרכזים נוספים בעולם לטיפול במחלה. דר' ווייט יגיע לביקור על מנת לסייע בהקמת מרכז לטיפול בחולים בארץ. במסגרת ביקורו יסייע לנו גם בייעוץ וטיפול בחולים. אנו מתכננים להציג בפניו מקרים מורכבים. אנא פנו אלי אם יש לכם שאלות /נושאים בלתי פתורים על מנת שנוכל לנסות לפותרם יחד. בנוסף אנו מעוניינים גם לארגן מפגש משותף של החולים עימו. ניתן לפנות אלי במייל [email protected] או דרך הפרטים באתר. דר' מאיר מי-זהב

04/11/2007 | 13:50 | מאת: ענת

אלו חדשות נפלאות, ד"ר ווייט טיפל בי במרפאה שלו בייל, הוא רופא מצויין ובנוסף לזה גם אחד האנשים הנחמדים יותר שפגשתי. אשמח לקחת חלק בפגישה.

שלום, ענת. מצטרפת לשמחתך. מהיכרותי האישית איתו (ואשתו) יכולה להעיד שאלה אנשים מאוד אכפתיים, מלאי רצון לעזור, שעברו בהרבה מדינות על זמנם הפרטי, למטרה נעלה זו. פרטים על מפגש חולים עם ד"ר וייט ורופאים ישראלים אחרים יבואו בהמשך. כמה אנשים ממשפחתך או מחוצה לה, את חושבת, יבואו. פרטי האנשים נא שלחי לדוא"ל פרטי שלי. בברכה, מאירה

שלום, סיגל. החלטה נבונה! אבקשך לצרף (דרך תגובה להודעה זו) את ה-e-mail שלך, כדי שנוכל לעדכן אותך בפרטים. להחלטתיך בלבד. בברכה, מאירה

לום המייל המצורף לעיל אינו פעיל המייל ליצירת קשר [email protected]

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)