סרטון על HHT במשפחה

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

למי שמעוניין להיכנס לאתר הבא:http://www.clickondetroit.com/health/28696981/detail.html ולראות את הסרטון.

04/11/2012 | 12:19 | מאת: ZM

הסרטון כבר לא זמין לצפייה יש לך דרך אחרת להעביר אותו? תודה ZM

עבר הרבה זמן ויש אתרים שמוחקים את התוכן לאחר זמן מוגדר מראש. לצערי, אינני זוכרת איזה סרטון שמנו בפורום זה. האם הנך (או מישהו מקרובך) בעל סינדרום? העמותה שלנו פתחה קבוצת חולי HHT ב-FACEBOOK. גם שם ישנם (ומתוכננים לעתיד הקרוב) סרטונים. אם הנך רוצה להצטרף לעמותה ו/או קבוצה הנ"ל, נא תכתוב כאן עם כתובת דוא"ל ואנו נפנה אליך. בברכה, מאירה

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)