שאלה בנוגע לטמוקסיפן

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

26/04/2011 | 20:36 | מאת: קרן

שלום, אשמח מאוד לקבל מידע מניסיון אישי על שימוש בטמוקסיפן (לחיוב או לשלילה). תופעות לוואי, מידת הפחתת הדימומים וכו'. תודה רבה.

שלום. העברתי שאילתא לכל חברי העמותה.

28/04/2011 | 15:08 | מאת: Eli

בחדשים הראשונינם הקלה ממשית בתופעות הדימום ביחד עם עלייה במישקל. בהמשך אינני יכול לראות שינויים של ממש.

28/04/2011 | 16:17 | מאת: קרן

28/04/2011 | 16:51 | מאת: פרלה דרכר

התרופה עוזרת. מפחיתים הדימומים וכשקיימים הם קצרים יותר. הופיו לי כתמים ברגלייםת אבל עדיין לא ביררתי את מקורם.אני בהשגחה של דר.יניב(א.א.ג.) בבלינסון. קשה לי להתבטא ולכתוב בעברית.

קרן שלום מצרף סיכום מחקר שפורסם בעיתונות הרפואית ב 2009 לגבי שימוש בתרופה זו על ידי דר' יניב וחביריו מבלינסון בעבודה נכללו 21 חולים - 10 קיבלו תמוקסיפן במשך חצי שנה ו 11 קיבלו תרופת דמי. מובן שלא הרופאים ולא החולים ידעו מי מקבל מה (התרופות נראות זהות- לכל חולה יש קוד שנפתח רק לאחר סיום המחקר). בתום חצי שנה - 9 מה-10 שטופלו בתרופה הראו שיפור בדימומי האף לעומת 3 מתוך ה 11 שקיבלו תרופת דמי. ההבדל היה משמעותי סטטיסטית הן מבחינת תכיפות הדימומים והן מבחינת עוצמתם. הרבה בריאות דר' מי-זהב

29/04/2011 | 20:21 | מאת: קרן

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)