שחמת הכבד

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

09/03/2011 | 19:05 | מאת: חזי

אני בן 61 תורשתית סובל מ-HHT אך מעולם לא התייחסתי לכך. מלבד דמומים מהאף לא סבלתי מתופעות נוספות. לאחרונה גילו לי במיקרה שחמת הכבד, אבקש לדעת מה הן דרכי הטיפול המתקדמות ביותר כולל בחו"ל.

לא בטוח שמה שגילו אצלך - קשור ל-HHT. אבל בהחלט יש לבדוק. מעבירה את שאילתתך למנהל מרכז רפואי בטיפול ב-HHT בארץ. הוא ידריך אותך באופן הבדיקה. מקווה שניתן לבדוק זאת.

חזי שלום שחמת כבד בהחלט מתוארת כסיבוך של HHT. לגבי טיפול בארץ ובחו"ל מציע שתיצור קשר עם המרכז לטיפול ב HHT בבי"ח שניידר (אנו מפנים לפי הצורך לרופאי הכבד בבלינסון לטיפול). קביעת תור למרכז בשניידר (גם למבוגרים) הינו בטל. 03-9253210 הרבה בריאות דר' מי-זהב

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)