איך קובעים תור לדר מי זהב להתייעצות

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

05/05/2010 | 09:27 | מאת: נילי

עובדת שלי לוקה כנראה במחלה והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע תור לצורך התייעצות עם דר מי זהב ואיך עושים זאת

דימומי אף במחלת HHT אכן קשים לעיתים לשליטה אך יש מגוון טיפולים שניתן להציע וראוי שאימך תבדק ויישקל הטיפול המתאים. כמו כן יש היבטים נוספים למחלה הראויים גם כן להתייחסות. לשם כך הוקם בשניידר מרכז ארצי לטיפול במחלה. במרכז צוות רופאים הכולל גם רופא אאג בבילינסון- דר' יניב שלו ניסיון רב בטיפול במחלה. מציע שאימך תקבע תור במוקד לזימון תורים בשניידר (למרפאת HHT דר' מי-זהב בימי ג'- טלפון המוקד: 03-9253210 (רב קווי) המוקד פועל בימים א'-ה' בין השעות 08:00-14:00 בערבי חג המוקד פועל בין השעות 08:00-12:00 ובחוה"מ בין השעות 08:00-13:00, מחלקה 03-9253654). יש צורך בטופס 17 לבדיקת רופא. לציין כי המרכז הוכר כמרכז ארצי ומכאן שקופות החולים מחוייבות להפנות למרכז זה ואין הדבר נתון לשיקול דעתן.

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)