טלנגטסיה בחניכיים?

דיון מתוך פורום  תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)

17/09/2009 | 15:47 | מאת: ענת דייג

שלום, האם יכול להיות שיש טלנגטסיות גם בחניכיים? יש אצלי מקום ספציפי שמדי פעם בפעם מדמם, ולא סתם אלא הדם ממש נשפך. כך שלא נראה לי שזה דלקת חניכיים. בנוסף על כך, כשאני מעבירה את הלשון שם, האזור מרגיש קר יותר משאר החניכיים. אם נשמע כזה דבר - האם יש דרך לטפל בזה? והאם יש איזה סיכון לבריאות השיניים עקב כך?

שלום, ענת. העברתי את השאילתא לד"ר יניב. מחכה לתשובתו. מאירה

שלום, ענת. מצורפת תשובתו של ד"ר איתן יניב, מנהל מכון רפואת אף וסינוסים של בי"ח בילינסון ורופא מטפל ויועץ של מרפאת HHT בארץ. ============================================= שלום, כמובן שיכולים להיות נגעים מדממים בחניכיים, ובמידה וזה מאד מפריע הטיפול הוא צריבה חשמלית. אם הנגע קרוב לשורש השן הוא יכול לגרום לבעיה בשן. בכל מקרה כאמור זה ניתן לפיתרון. ד"ר יניב. ============================================= ד"ש לכל המשפחה. מקווים להמשך הצטרפותכם ופעילותכם בעמותה. מאירה

מנהלי פורום תסמונת אוסלר-וובר-רנדו (HHT)