בוטוקס ומילוי מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/11/2016 | 22:53 | מאת: ציפי

היי דר רציתי לשאול עשיתי מילוי לחיים אחד סיסי בשני הצדדים ומילוי מתחת לעיניים והיה ממש יפה לאחר חודש עשיתי בוטוקס בצידי העיניים והתוצאה לחיים יותר נפוחות בצדדים ומראה רחב ומבגר יותר עבר כבר שלושה שבועות האם בוטוקס מנפח אולי היה מספיק שאעשה בוטוקס בלי מילוי כי הבוטוקס ניפח לי את צידי הלחיים מה דעתך

22/11/2016 | 11:24 | מאת:

בוטוקס לא מנפח אלא מרפה שריר , חומרי המילוי לאחר תקופה של חודש ומעלה עוברים תהליך בתוך בעור והמצב משתפר , אם יש ל תחושה של מלאות תתייעצי עם הרופא המבצע.