סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/08/2000 | 18:52 | מאת: דני

אני בן 53 והתגלתה אצלי נטיה (תורשתית) לסכרת. הערכים שלי בצום הנם בין 120 ל 135. ברור לי שעלי להשגיח. אולם אני מעוניין לדעת אם הכל נאסר עלי - תמיד? האם חטא של עוגה או גלידה רגילה, נאמר פעם בשבוע עשוי להזיק? לתשובתכם - אודה

19/08/2000 | 00:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

דני, אני סוכרתי. פעם בשבוע ? לא. בתנאי שזה עושה לך טוב. מאיר

19/08/2000 | 07:31 | מאת: זהבה

שלום דני, איני מומחית, סך הכל סוכרתית. 1. אני מציעה לך לקרוא ספר/מאמרים על המחלה 2. לדעתי עליך להתיעץ עם רופא/דיאטנית 3. נא ראה עצמך כחולה והקפד על קלה כחמורה ובאופן זה אתה עשוי לחסןך מעצמך בעיות רבות בעתיד. יש טענה שסך הכל המזון שמותר לחולי סכרת לאכול הוא בריא לכולם, כך גם הספורט שמומלץ לחולי הסכרת.

מנהל פורום סוכרת