היפוגלוקמיה.....וניתוח

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/08/2000 | 15:56 | מאת: ורד

שלום לך אני צריכה לעבור ניתוח בהרדמה מלאה.... אני סובלת מהיפוגלוקמיה ראקטיבית.......ומודאגת מה יטהיה בזמן שאחרי הניתוח.... שאסור לאכול ולשתות......האם אין נפילות סוכר? מה יהיה תודה

19/08/2000 | 00:30 | מאת: ד"ר יורם קנטר

ורד, אני עברתי לא ניתוח אחד ואני מבין את הדאגה. יש להתכונן ברמת סוכר מספקת ולידע את הרופא המרדים. הם מודדים את הסוכר בעת הניתוח. לחר הניתוח ץהיי מחוברת לאינפוזיה ואני מניח שהיא כבר תכיל גלוקוזה כי הם הולכים על הצד הבטוח. ככל שתהיי בהכרה ושליטה, בצעי מדידות סוכר וחזרי מהר ככל שניתן לטיפול עצמי. כץבץי בזמנו מאמר מקיף על הדרך שהתמודדתי עם כך, וההסכם שלי עם הרופא היה שפרט למצב התרדמה בניתוח - אני דואג לעצמי. דווקא מהיפו אין לחשוש כי הם יחזיקו אותך ברמות סוכר גבוהות, למען מניעת כל חשש וספק מצידם. שיהיה לך בהצלחה, מאיר

19/08/2000 | 09:01 | מאת: ורד

כאשר אחזור מקווה בשלום אשמח לדווח לך איך אכן היה תודה

מנהל פורום סוכרת