רמות סוכר גבוהות כתוצאה ממתח/דכאון
דיון מתוך פורום סוכרת
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אמי,בת 70+-סובלת זה כמה שנים מרמות סוכר גבוהות (בעבר הגיעו הרמות ל-300+)-לפני כשנה התאלמנה ומאז כתוצאה ממתח ומצבי רוח ירודים-סובלת מרמות סוכר גבוהות.מטופלת בגלוקופאז' (ובנוסף גם בכדורי שינה,סימוביל-לשומנים ותרופות להורדת לחץ דם) לאחרונה אף התרופות לירידת לחץ דם לא מסייעות. -האם יש תרופות להורדת סוכר מדור חדש ויעיל מהגלוקופאז'.-ואולי סט מערכתי(לטפול במתח,שישפיע על כל החוליים)./לחץ דם ,סוכר,שומנים וטריגליצרידים.
גבי, מקובל להניח שהמתח גורם גם לעלייה ברמת הסוכר. אבל המתח והדכאון גם פוגעים סביר להניח באיזון בכלל וגם בשיקול הדעת של שיגרת הטיפול בסוכרת, וכתוצאה מכך גם לעלייה ברמות הסוכר. אכילה היא צורך וצורה של הקלה בעת מתח ולכן הטיפול במתח האישי גם תביא בהכרח לשיפור האיזון. מאיר
דר' מאיר! המתח הנפשי אינו גורר אכילת יתר (נשמרת דיאטה) ולמרות האמור רמות הסוכר .מהן אפשרויות הטפול החדשניות לטפול מעבר לגליקופאז'?