משמעות 350 בסוכרת, שאלה לדיאטה

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/08/2000 | 08:13 | מאת: דיצה ארד

מה המשמעות של תוצאת 350 בבדיקת סוכרת. האם זה גבוה מאד,עד כמה יכולה להגיע תכולת הסוכר בדם? מה הסכנות ברמה זו. בדיאטה של סוכרת, האם מותר לאכול קטניות? ליתר דיוק חומוס? וטחינה. האם הליכה בריאה לאדם שסובל מאצבעות רגליים ישנות כתוצאה מסוכרת?

17/08/2000 | 01:01 | מאת: ד"ר יורם קנטר

דיצה, רמת סוכר של 350 מ"גאחוז הינה גבוהה ומעידה על חשד כבד לסוכרת ומחייבת טיפול רפואי באמצעות מומחה לסוכרת. לא רוצה כרגע לאמר לך עד כמה גבוה מותר להגיע, אבל 350 זה הרבה יותר ממה שצריך להיות. חומוס, טחינה והליכה, דיצה, רק לאחר כך. אלה נושאים חסרי חשיבות ללא הטיפול ברמות הסוכר הגבוהות שאת מציינת. חובה להתנועע לכיוון רופא, דיצה. מאיר

מנהל פורום סוכרת