רמת סוכר לילדה לא סכרתית - ד"ר קנטר?

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/01/2001 | 19:46 | מאת: מושיק

שלום לכולם. בתי מדדה לאחת מחברותיה את רמת הסוכר כשעה לאחר ארוחה קלה שלא כללה סוכר. התוצאה היתה - 165. ההרגשה שלי היא שרמת הסוכר מעל הנורמה. האם אני צודק וצריך להודיע להוריה? תודה מושיק.

16/01/2001 | 19:17 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, למרות שלא ברור מה הילדה אכלה, והאם עברה בדיוק שעה או פחות מאז היא אכלה - הערך נראה מעל לערך הרצוי המקובל. אם להודיע להוריה - זו החלטתך. יתכן והם יתרגזו לשמוע שדוקרים את בתם ללא רשותם, ומאידך יתכן שיודו לכם על הגילוי המוקדם. בכל אופן - מומלץ שהיחלדה תעבור בדיקה במעבדה מוסםכת, בצום א/או שעתיים אחר האוכל למען הסר ספק בנידון. בברכה, ד"ר קנטר

מנהל פורום סוכרת