רמות סוכר לנצח

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/01/2001 | 21:04 | מאת: דהדה

האם אפשר לחיות ללא נזקים וסיכונים משמעותיים ברמות סוכר של 100-150 [בבדיקות סוכר של שעתיים אחרי הארוחה)????או שצריך להוריד את רמת הסוכר בדם? סוכרתי לחוץ

14/01/2001 | 01:02 | מאת: מאיר פרומקין

ידידי הלחוץ, איך אני יכול להיות איש בשורות, כאשר אני קורא וזה לא מוסיף לי בריאות, שככל שהאיזון פגום כך גם עולה מידת הסיכון לחוות את כל סיבוכי הסוכרת, ובחוזים משמעותיים. אז כנראה שאין מחלות שמחות. וגם הסוכרת אינה כה מתוקה ככלות הכל. מאיר

14/01/2001 | 17:19 | מאת: מלי

שלום לכם כנראה שבעולם הכל יחסי, לי נראים ערכים אלה מצוינים הרבה בריאות מלי

מנהל פורום סוכרת