בדיקות דם ביתיות

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/01/2001 | 12:04 | מאת: משה

לד"ר שלום! מס' שאלות כלליות לגבי בדיקות דם ביתיות. 1) עד כמה הן אמינות? 2)לגבי בדיקה שעתיים אחרי האוכל: א) האם זה קריטי אם מפספסים את הבדיקה בזמן מה ובכמה זמן? ב) האם מותר להמשיך לאכול בין האכילה הראשונה ועד לבדיקה אחרי שעתיים? בתודה מראש משה

13/01/2001 | 12:10 | מאת: ד"ר יורם קנטר

1) האמינות תלויה בסוג המכשיר ובאופן הביצוע. במכשיר "טוב" ובידים אמונות - הבדיקה מדויקת מאד. 2) שעתיים אחרי האוכל - משמעותו שעתיים מסיום הארוחה האחרונה. אם זה שעה וחצי או שעתיים וחצי - זה לא שעתיים אחרי האוכל.... 3) לא בתקווה שעניתי בצורה מספקת, כל טוב ולהשתמע

מנהל פורום סוכרת