טיפול בסכרת בקניה

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/01/2001 | 03:40 | מאת: אלי בן דוד

חברת "דעפי" מחיפה מפרסמת באתר שלה ניסים ונפלאות על ריפוי טבעי למחלת הסכרת בקניה. אני סקפטי לחלוטין בקשר לזה. כאחד שהתנסה כבר בכל סוגי התרופות הטבעיות אני מתקשה להאמין לכך שיש פתרון לבעיית הסכרת שאיננה מוכרת לרפואה הקונבנציונלית ומדוע - אם נכונות השמועות - לא התלבשה הרפואה הקונבנציונלית על הפטנט. אני לא מדבר על כך שהסיפור יקר להחריד, כ-40 אלף ש"ח כולל טיסה, אירוח בבית מלון לחודש וטיפול בתרופה המופלאה שטעמה, על פי הפירסומים, הוא מר כמוות... אלא על טיבה של התרופה ואיך היא עדיין לא פרצה לתודעה הציבורית, האם למישהו יש משהו כתוב בענין כדי לשכנע או להפריך את סיפור המעשה?

08/01/2001 | 07:02 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום רב יש לי את החומר הצמחי המדובר. אך הוא משמש אותי למטרות אחרות.והוא אינו מרפא סוכרת !!! הוא במקרה הטוב- מוריד את רמת הסוכר לרמה נמוכה ( במקרה של סוכרת מסוג 2 ). במקרה של סוכרת מסוג 1 ( תלויית אינסולין ) אין הטיפול יעיל. הערה חשובה : איני בא להציע את מרכולתי כאן, אלא להזהיר את ציבור הגולשים מליפול קורבן אחר הבטחות בלתי מהימנות. מעבר למחיר המחריד המוצע . בברכה רמי מור

08/01/2001 | 12:11 | מאת: אלי בן דוד

שלום רב לך רמי ! אני מודה לך על ההבהרות. אני סוג ב'. (סלח שאני משתמש באות ולא בסיפרה, הסיפרה משבשת את הענין) - אני די מופתע מהידיעה שאתה מחזיק ברשותך את החומר הנ"ל יען כי על פי הפרסומים השונים החומר כל כך נדיר ויקר עד כי קשה להשיגו אפילו בארץ מוצאו באפריקה - אני שמח לשמוע שאפשר להשיג את החומר בארץ. אינני נוטל, בשלב זה, שום תרופה ואין לי מושג אם אני פועל נכון. אני מקפיד לקחת את כל המוצרים "הטבעיים" של סולגאר המומלצים לעזרה בסכרת (כמו כרומיום פיקולנאט 500 מ"ג, ויטמין אי פלוס סלניום, קוארסיטין קומפלקס, זרעי ענבים, תמצית עלי זית ועוד כהנה וכהנה כמומלץ על ידם) מזה כשנה ולפי שעה אין שינוי לרעה במצבי. אני מקפיד לא לאכול שום דבר שיש בו סוכר כולל פירות, אני כן חוטא מדי פעם בגבינה שמנה מן המותר או בלחם מעל הכמות המוקצבת. השאלה שלי היא מה יכול להועיל לי החומר הנ"ל, כמה הוא עולה, מה תכיפות הטיפול, מה שמו של החומר הנ"ל ובאיזה בית מרקחת/הומאופטיה אפשר לרכוש אותו - אודה לך מאד על תשובה ישירה וכנה, אני פחות או יותר כבר התרגלתי לכך שאני מסוכר אבל אין לי נחמה פורתא מכך שאני נמצא "בחברה טובה". להשתמע, אלי.

08/01/2001 | 23:36 | מאת: מאיר פרומקין

אלי, פרסומים דווקא יש, אבל במוספי הצהובונים. מי שיש לו משהו רציני להגיד על הסוכרת יודע היכן צריך לפרסם. שאם לא כך - כל התעלול הזה הוא ניצול ציני ומסוכן של תאבי ישועה. שהרי לא לחינם הלך זרזיר אצל עורב. מאיר

מנהל פורום סוכרת