מומסבה.סוף. ועכשיו שאלה רצינית.. ד"ר קנטר?

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/01/2001 | 21:06 | מאת: מושיק

שלום חברים. 1.היו מספר הבהרות בנושא מומבסה. כולל של ד"ר קנטר, וזה היה מספיק טוב לטעמי, קיבלנו תמונה כללית על המצב בשטח..והכתבה בעיתון רק חיזקה את החששות.(דרך אגב - אחד הרופאים שנסעו -ד"ר הלוי ממרפאת לין ). עכשיו אפשר לומר את שמו לאחר שהדבר צויין בכתבה... - למה ד"ר ורדי לא מעורבת זה סיפור אחר.. עכשיו שאלה באמת רצינית: למרות האיזון שהשגנו אצל בתי, מידי כשבועיים יש לנו "נפילה" לרמות של 50, וכתוצאה מההיפו מגיעים כאבי ראש נוראיים. א. האם יש דרך להוריד את כאבי הראש ללא שימוש במשכך כגון אקמול? ב. אם חייבים להשתמש בתרופה מהסוג הנ"ל - האם יש אלטרנטיבות על בסיס טבעי? תודה על הסבלנות.

04/01/2001 | 09:09 | מאת: ד"ר יורם קנטר

ששלום לך, כאבי הראש הם סימפטום של היפו, אך גם יכולים לבוא מסיבות אחרות. אם אמנם כאבי הראש אצל ביתך מופיעים מיד ךאחר או במהלך ארוע היפוגליקמי מוכח, הטיפול הכי טוב הוא למנוע את ההיפו... מה עוד שהיפו מהווה סיכון חיים! יש להתייעץ עם רופא ילדים מןוחה שהוא גם מומחה לסכורת באיזור מגוריך, יש לעבור על הדיקות, לודא נטיות להיפו בימים מסויצים או בשעות מסוימות של היממה והקשר שלהם לארוחות/פעילות וכ', ולתזמן מחדש את מועדי ההזררקה והארוחות . אקמול היא תרופה כללית נגד כאבים כולל כאבי ראש, אך לא מומלץ לקחתה באופן קבוע. תרופות "צמחיות" - נו, באמת...

מנהל פורום סוכרת