חיסול הסוכרת סוג ב

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/01/2001 | 03:19 | מאת: יוד אלף

מרמה של יותר מארבע מאות סוכר בדם,הגעתי לרמה של 95 ץכלומר מיוצב,הגם שבעזרת גלוקופז אחד ללילה של 850ץהאם להמשיך ולצמצם את המינול עד שהסוכרת תיעלם.

02/01/2001 | 17:22 | מאת: מלי

שלום לך האם יש עוד משהו שהשתמשת בו, הכוונה לתרופות רגילות והומואופתיות והאם עשית דיאטה מיוחדת וירדת במשקל, אחרת אתה בר מזל, למרות שסוכרת אינה נעלמת, הרי בהחלט אפשר לאזן אותה, ואם הצלחת, תבורך, אך תמשיך ביעוץ ופיקוח רפואי. הרבה בריאות מלי

02/01/2001 | 22:16 | מאת: ד"ר יורם קנטר

חכמינו אמרו - " פעם סוכרת - תמיד סוכרת " ולכן נגזר עליך משמים להיחת "מתוק לתמיד". אל תפסיק את הגלוקופג' והשאר במעקב תלת חדשי אצל הרופא, עם האצבע על הדופק ( ועל דוקרן המכשיר לסדיקות הסוכר העצמוניות..)

מנהל פורום סוכרת