שנה אזרחית טובה לכל גולשי האתר מהנהלת דוקטורס!

דיון מתוך פורום  סוכרת

31/12/2000 | 20:12 | מאת: איתי ויזר

.

31/12/2000 | 22:35 | מאת: מאיר פרומקין

סוכרת היא מחלה, אבל גם הזדמנות לקבלה, הבנה אחרת, חשבון חדש ומעניין. זה לא פשוט, מאיחולים לא הופכים לבריאים, והסוכרת אינה נחה בשמחות. אבל, אפשר וצריך לחיות ולהתחזק - וזה בידינו. אז למרות הקושי, העייפות, ההיפו, התרופות, הדיאטה, החשש, השאלות ללא מענה והמשאלות שבספק - לרוץ, לקפוץ, לצחוק, לכתוב, לשיר, לראות שיש ציפורים, שמש חמימה, נשים יפות, ספרים מעניינים, אנשים פשוטים ותמים, וגם רופאים נחמדים. לא צריך לכעוס על האחרים. גם לא על רופאים. זה מה יש. נ ק ו ד ה. וגם בזה ראוי לאחוז היטב. כדאי, פורומיסטים מתוקים ויקרים, לנסות. מילניום מאושר ל כ ו ל כ ם, וגם לבני ביתכם. מאיר

02/01/2001 | 22:26 | מאת: ד"ר יורם קנטר

לכל המתוקים לתמיד - שנה טובה ומתוקה במידה ובאיזון הנכון יומיום ובכל שעה. המטרה היא - לחיות עם ולהרגיש בלי - סוכרת!!! מאוזנים היטב - מה שמאפשר להתמודד ולמצח את הסיבוכים של הסוכרת האורבים בחשכה.. ד"ר יורם קנטר

מנהל פורום סוכרת