מדידת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/12/2000 | 13:29 | מאת: דוד

צויין באחת ההודעות למטה כי יש הבדל בין תוצאות המדידה בבית בהשוואה לתוצאות של בדיקת מעבדה. ברור לי שיש הבדל על מהות הבדיקה אבל מבקש לדעת איזו מדידה יותר אופטימית -נמוכה , המדידה בבית או במעבדה. קראתי כמה התיחסויות ויצאתי מבולבל. תודה למגיבים.

28/12/2000 | 11:43 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום, דם ורידי שנשלח למעבדה, ושם נבדקת הפלסמה, נותן בדרך כלל ערכים גבוהים יותר מדם מלא עורקי הנלקח בבית מהאצבע. כל זאת\פרט למי שמשתמש בגלוקומטר ONE TOUCH , ששם הערכים צריכים להיות זהים , כי היצרן הכניס פקטור תיקון למקלון הבדיקה. האם עכשיו זה ברור? בברכה, ד"ר קנטר

29/12/2000 | 10:43 | מאת: דוד

thank you dr kanter

מנהל פורום סוכרת