העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/12/2000 | 17:53 | מאת: אילנה

ד"ר קנטר שלום, 1. לאיזה צום מתכוונים לצורך בדיקת הדם הראשונה בהעמסה? כלומר כמה שעות אין לאכול לפני הבדיקה? 2. הפניתי שאלה בנושא סכרת בהריון לד"ר זלוצובר (ב-20.12) אך לצערי טרם קיבלתי תשובה. אודה לך באם תוכל להתייחס אליה ולענות לי כי זה קצת דחוף. תודה, אילנה

26/12/2000 | 11:56 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, רשמית ההמלצה היא לצום של 10 - 12 שעות. אשר ךד"ר זלוצובר - אנסה לאתרו בעבורך. בברכה

26/12/2000 | 13:31 | מאת: אילנה

ד"ר קנטר, אני מאד מודה לך על הנכונות לסייע ! תשובתו של ד"ר זלוצובר באמת חשובה לי. אילנה

מנהל פורום סוכרת