טיפול בקניה

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/08/2000 | 07:27 | מאת: אבי

האם שמעתם על הטיפול החדשני בחולי סכרת שמבוצע בקניה? שמעתי שיש הצלחות ובאתר שלהם הם גם מביאים מכתבי תודה האתר הוא:www.dafi.org

13/08/2000 | 07:43 | מאת: זהבה

לאבי, 1. האם אתה בטוח ? האם יש לך אישורים ממכון רפואי + רופא מוסמך ? 2. האם אתה בטוח שאינך דואג בעצם לעצמך ? דהיינו מארגן טיולים ? האם אתה בטוח שאתה לא תגרום נזק לאנשים שברוב יאושם מוכנים לנסות הכל ולהסתכן ? 3. מענין שהנושא כבר עלה בפורומים אחרים וזה מעין שידור חוזר ונסיון נוסף. למה ? זהבה

13/08/2000 | 13:33 | מאת: אבי

אני רק שואל אם זה אמיתי אין לי שום מושג בקשר לפורומים אחרים אפרופו אני חולה במחלה

13/08/2000 | 21:05 | מאת: איזי

גם אני שמעתי על הטיפול הניתן בקניה ובמשך החדשיים האחרונים אספתי אינפורמציה על מה שקורה . מדובר בפיתוח ושפור של טיפול שבטי בן מאות שנים הנהוג בקרב המקומיים ומבוסס על צמחי מרפא שגדלים בגונגלים בתנאים מסוימים.הטיפול ניתן ע"י ישראלי שחי שם כבר שנים וטיפל בשך הזמן במאות מקומיים ביניהם אנשי השלטון ובני משפחותיהם בהצלחה רבה. המטפל עצמו היה לפני חמש שנים חולה סכרת קשה ועמד לפני כריתת רגל.לאחר שטופל ע:י מטפל מקומי החלים לחלוטין מהסכרת ומזה כארבע שנים אינו נוטל כל תרופות אינו בדיאטה ורמות הסוכר שלו נורמליות לחלוטין. לפני כ8 חדשים החל לטפל בישראלים ושוב התוצאות מדהימות. אני פגשתי במסגרת בירורי ב 6 ישראלים שחזרו בריאים כלומר אינם נוטלים כל טיפול והם מאוזנים היטב. אצל כולם חל שיפור מדהים במצב העינים (עפ"י עדות רופא הענים שבדק אותם) והם מדווחים על מהפכה בראייה שלהם. אני לא יודע להסביר מה קורה אך עם עובדות קשה להתווכח...!!! ידוע לי שהמאגנים מתחילים בביצוע סקר תוצאות הטיפול ע"י רופאים ישראלים והם הבטיחו לפרסם התוצאות. לכל הספקנים כולל הרופאים הרשו נא לי להזכירכם שרוב התגליות האמיתיות התחילו "במקרה" ונתקלו בזלזול" דרך אגב אני חולה סכרת שסובל גם מבעיות נוספות וידוע לי שהמארגנים התקשרו בהסכם עם ביה"ח המקומי שיתן גיבוי רפואי רגיל למקרים חריגים. לידיעת כולנו. דרך אגב,אם מישהו מכיר מאוכזבים מהטיפול הייתי מבקש לשמוע ממנו בדואל של האתר של המארגנים או בפורום זה כדי שכולנו נדע. האתר :www.dafi.org

14/08/2000 | 19:11 | מאת: יוד אלף

אינני יודע מדוע המומחים שלנו כמו הדוקטור והמאיר פוסלנים על הסף כל טיפול שאינו קונבנציונלי כלומר לקחת תרופות כימיות. אשמח כמובן לשמוע פרטים בנושא קניה.שאלתי בפורום האם טיפול בצמחים יכול לפטור מהכדורים. ואומנם מצאתי תימני שיש לו סוכרת מבוגרים ורמות הסוכר שלו הם בין 120 160.האיש נמצא בטיפול רופא מומחה והוא אינו לקוח תרופות כימיות כלל וכלל וזאת במשך שמונה שנים.אני כמובן אמשיך בטיפול השמרני אבל אחרי שאתייעץ עם הפרופסור שלי אולי יורידו לי מהמיננוים.יש לזכור אני מדבר אך ורק על סוכרת מבוגרים ברמות נמוכות,ואמשח לשמוע חוות דעת נוספות.. למאיר אני אחסוך ממשך המון תשובות פשוט רכשתי את ספרו של דוקטור קנטור.

14/08/2000 | 19:12 | מאת: יוד אלף

אינני יודע מדוע המומחים שלנו כמו הדוקטור והמאיר פוסלנים על הסף כל טיפול שאינו קונבנציונלי כלומר לקחת תרופות כימיות. אשמח כמובן לשמוע פרטים בנושא קניה.שאלתי בפורום האם טיפול בצמחים יכול לפטור מהכדורים. ואומנם מצאתי תימני שיש לו סוכרת מבוגרים ורמות הסוכר שלו הם בין 120 160.האיש נמצא בטיפול רופא מומחה והוא אינו לקוח תרופות כימיות כלל וכלל וזאת במשך שמונה שנים.אני כמובן אמשיך בטיפול השמרני אבל אחרי שאתייעץ עם הפרופסור שלי אולי יורידו לי מהמיננוים.יש לזכור אני מדבר אך ורק על סוכרת מבוגרים ברמות נמוכות,ואמשח לשמוע חוות דעת נוספות.. למאיר אני אחסוך ממשך המון תשובות פשוט רכשתי את ספרו של דוקטור קנטור.

14/08/2000 | 19:12 | מאת: יוד אלף

אינני יודע מדוע המומחים שלנו כמו הדוקטור והמאיר פוסלנים על הסף כל טיפול שאינו קונבנציונלי כלומר לקחת תרופות כימיות. אשמח כמובן לשמוע פרטים בנושא קניה.שאלתי בפורום האם טיפול בצמחים יכול לפטור מהכדורים. ואומנם מצאתי תימני שיש לו סוכרת מבוגרים ורמות הסוכר שלו הם בין 120 160.האיש נמצא בטיפול רופא מומחה והוא אינו לקוח תרופות כימיות כלל וכלל וזאת במשך שמונה שנים.אני כמובן אמשיך בטיפול השמרני אבל אחרי שאתייעץ עם הפרופסור שלי אולי יורידו לי מהמיננוים.יש לזכור אני מדבר אך ורק על סוכרת מבוגרים ברמות נמוכות,ואמשח לשמוע חוות דעת נוספות.. למאיר אני אחסוך ממשך המון תשובות פשוט רכשתי את ספרו של דוקטור קנטור.

14/08/2000 | 19:12 | מאת: יוד אלף

אינני יודע מדוע המומחים שלנו כמו הדוקטור והמאיר פוסלנים על הסף כל טיפול שאינו קונבנציונלי כלומר לקחת תרופות כימיות. אשמח כמובן לשמוע פרטים בנושא קניה.שאלתי בפורום האם טיפול בצמחים יכול לפטור מהכדורים. ואומנם מצאתי תימני שיש לו סוכרת מבוגרים ורמות הסוכר שלו הם בין 120 160.האיש נמצא בטיפול רופא מומחה והוא אינו לקוח תרופות כימיות כלל וכלל וזאת במשך שמונה שנים.אני כמובן אמשיך בטיפול השמרני אבל אחרי שאתייעץ עם הפרופסור שלי אולי יורידו לי מהמיננוים.יש לזכור אני מדבר אך ורק על סוכרת מבוגרים ברמות נמוכות,ואמשח לשמוע חוות דעת נוספות.. למאיר אני אחסוך ממשך המון תשובות פשוט רכשתי את ספרו של דוקטור קנטור.

14/08/2000 | 19:13 | מאת: יוד אלף

אינני יודע מדוע המומחים שלנו כמו הדוקטור והמאיר פוסלנים על הסף כל טיפול שאינו קונבנציונלי כלומר לקחת תרופות כימיות. אשמח כמובן לשמוע פרטים בנושא קניה.שאלתי בפורום האם טיפול בצמחים יכול לפטור מהכדורים. ואומנם מצאתי תימני שיש לו סוכרת מבוגרים ורמות הסוכר שלו הם בין 120 160.האיש נמצא בטיפול רופא מומחה והוא אינו לקוח תרופות כימיות כלל וכלל וזאת במשך שמונה שנים.אני כמובן אמשיך בטיפול השמרני אבל אחרי שאתייעץ עם הפרופסור שלי אולי יורידו לי מהמיננוים.יש לזכור אני מדבר אך ורק על סוכרת מבוגרים ברמות נמוכות,ואמשח לשמוע חוות דעת נוספות.. למאיר אני אחסוך ממשך המון תשובות פשוט רכשתי את ספרו של דוקטור קנטור.

15/08/2000 | 00:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

איזי ידידי, רופאים וחוקרים אינם מזלזלים בשום חידוש מועיל, אלא שלרפואה ולמחקר יש כללים ברורים ומוגדרים של הליכי בדיקה ואישור של תהליכים. ואין לי ספק שאם הטיפול הקנייתי יאושר בפרוצדורה המחקרית לא יהיה רופא אחד שיסרב לתוצאות מסיבות של אי אמונה. ולכן, כמו לכל המצאה או חדשנות יש לפנות ולאשר את ההליך בדרך המקובלת. אני רוצה לסבר את האוזן ואת מאוויו של כל סוכרתי שמחלת הסוכרת הינה בלתי הפיכה ולא ניתנת לריפוי כרגע, אלא באמצעות השתלה. כמו כן, שיפור בהרגשה או אפילו במצב הבריאותי הכולל אינם עדות לריפוי הסוכרת. גם הפחתת הטיפול התרופתי אינה אסמכתא שאין סוכרת. יש רק מצב עניינים אחד המוכיח את יעילות הטיפול - רמות סוכר נורמטיביות לאורך זמן ללא קשר לכל תופעה אחרת. ההתקשרות עם הממסד הרפואי היא לטובת ברור העניין. נקודת המבט של הרופא אינה עוסקת במצבי רוח או בתופעות קיימות. גם ניתוח לייזר משפר באופן דרסטי את מצב הראייה, ובכל זאת לא מסיקים מכך שנרפאה הסוכרת. וכדי לשפר את מצב הרוח, הציע לי פעם ד"ר קנטר ללכת לקונצרט. אין לכך כל קשר לסוכרת. לכן, אני סבור שאין הבחנה בין שיפור בתופעות הכרוכות לסוכרת לבין עצם מחלת הסוכרת. ישנם גם סוכרתיים מסוג 2 שלא נוטלים כל תרופה - כלום אין להם סוכרת ? אני מאמין בחידושים יותר משניתן לשער. אלא שתיאור תופעות אינו תחליף לעובדות. מאיר

20/08/2000 | 07:31 | מאת: זהבה

שלום, באחד המקומונים היה מאמר על הטיפול בקניה, המחיר ממש "מציאה", בסביבות 9000 דולר. אופיני מאוד ולכן מעורר חשד שטיפולים מסוג זה עולים הרבה כסף ולרוב ניתנים בארצות אקזוטיות. יש לי אמון ברפואה אלטרנטיבית עד גבול מסוים, וברצוני לציין לטובה את רפי קרסו. זהבה

מנהל פורום סוכרת