Diapetis Incipiduse

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/12/2000 | 14:45 | מאת: נמרוד טל

שלום, שמי נמרוד טל ויש לי כבר 24 שנה DIAPETIS INCIPIDUSE, אני מאוזן באמצעות טיפות אף (MINIRIN) ברצוני לדעת האים נעשה\ממשיך המחקר בתחום הנ"ל והאים דיטה יכולה לעזור,למרות שהמשקל שלי סביר ביותר. תודה, נמרוד

22/12/2000 | 14:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, קימים מחקרים בנושא הדיאבטס אינסיפידוס (שנקרא בפי העם דיאבטס אינפישידוס..) אולם מבחינה מעשית הטיפול במינרין מוכיח את עצמו לאורך זמן ואין כרגע תחליף טוב יותר. באם הנך יציב ומאוזן - הדיאטה המומלצת היא דיאטה מאוזנת רגילה. בברכה

24/12/2000 | 15:35 | מאת: נמרוד טל

שלום רב, תודה רבה על התיחסותך לשאלתי. ציינת ד"ר קנטר שקימים מחקרים בנושא דיאבטיס אינסיפידוס, האים תוכל להפנות אותי לכתובות הנכונות. שוב תודה, נמרוד

מנהל פורום סוכרת