משקה לבדיקת העמסת סוכר
דיון מתוך פורום סוכרת
שמעתי שקיים משקה טעים המשמש לבדיקת העמסת סוכר (אולי נקרא "גלו-קולה"?). היכן אוכל להשיג מידע על המשקה, ואף לרוכשו (בארץ ו/או בעולם). תודה.
בועז, מעניין עבור איזה שימוש אתה מחפש את המשקה. האם כדי לבדוק עקומת סוכר? אין צורך במשקה מיוחד ויש הגדרה של כמות הפחמימות (סוכר) שיש לשתות כדי לקבל תגובת סוכר לבדיקת תגובת האינסולין. איני מתחייב, אבל דומני שמדובר ב- 75 גרם. מאיר
מאיר, לפחמימות - או לגלוקוז נקי - כידוע לכולנו, יש טעם דוחה במיוחד. שמעתי שבמקומות מסוימים בעולם (לא יודע היכן) קיימים משקאות בעלי טעם נעים לחיך המכילים את כמות הפחמימות הרצויות לבדיקת העמסת סוכר. התוכל לברר היכן ו/או באילו משקאות/חברות מדובר (אני לא הצלחתי למצוא). תודה.