שימוש במשאבה

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/08/2000 | 21:29 | מאת: אורלי

שלום, אשמח לשמוע תגובות של סוכרתיים המשתמשים במשאבה. אני סוכרתית מזה כ- 18 שנה ומשתמשת במזרקי "עט". אני בודקת ומזריקה כ- 5 פעמים ביום ושואפת לאיזון אופטימלי. רופאי ממליץ על מעבר למשאבה אבל אני מסתייגת בשל החיבור הקבוע למזרק וכן נוכח העדות החיצונית. אשמח לפיכך לשמוע תגובותיכם ותחושותכם בעניין. תןדה.

12/08/2000 | 23:47 | מאת: ד"ר יורם קנטר

אורלי, דעתי כדעתך. אני מזריק ככל שנדרש, עד עשר פעמים ביום ומודד פחות. לא מוכן להיות רתום לחוט ומחט. מאיר

מנהל פורום סוכרת