דם מהאצבעות ?? היש חלופה אחרת ??

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/12/2000 | 13:48 | מאת: אלכס

ראיתי את המודעה של החברה מאירופה ויש לי מספר שאלות: אימי חולת סוכרת זה מספר שנים ומשתמשת במכשיר ELITE לביצוע המדידות ועם עט הדקירה המכני והסיכות הרגילות. אימי בודקת כ 3 עד 4 פעמים ביום וסובלת קשות מהדקירה ומחליבת הדם מהאצבע לצורך הבדיקה. רציתי לשאול אם המכשיר שהציעו כאן לפני מספר ימים מוכר לכם ואם באמת הוא מתאים להוצאת הדם כפי שמתואר לצורך הבדיקה שלא מהאצבעות אלא ממקומות אחרים כמו ירך , בטן וכו'.... מהבדיקה באתר הבנתי כי המכשיר הזה MICROLET VACULANCE מיוצר ע"י חברת בייאר BAYER הגרמנית. מאוד אודה לכם דעתכם המקצועית בענין זה. אלכס מערד.

07/12/2000 | 00:44 | מאת: מאיר פרומקין

אלכס שלום, המכשיר החדש הזה ידוע לי רק מהאינטרנט והוא דוקרן לכל דבר ועניין. משתמשים במחט רגילה לחדירת פני העור אלא שהמכשיר מייצר גם ואקום באמצעות בוכנה המותקנת בו כך שלטענת היצרנים חשיפת הדם קלה יותר וגם כואבת פחות. אי לכך הם טוענים שניתן להפיק את טיפת הדם גם ממקומות נוספים ולא רק מהאצבע, למשל הירך או אמת היד. מחיר הדוקרן הזה בדיוור ישיר ברשת כ- 26 דולר או 50 מרק גרמני. הנה לך שני לינקים למידע ותמונות על הדוקרן: http://www.diabetes123.com/d_06_2aa.htm http://www.glucometerdex.com/vaccu3.html המכשיר היחיד המאושר ע"י ה- FDA הידוע לי שאינו מיישם דקירה הוא מכשיר לייזר של חברת Lasette ומחירו גבוה מאד, כ- 1000 דולר. ניתן להשיגו בדיוור ברשת וככל שידוע לי אינו נמכר בארץ. תוכל לראותו ולקרוא עליו באתר "מ-טוק" בתמונה התחתונה בעמוד: http://members.iol.co.il/matok/ בסופו של דבר, רובן ככולן של טכניקות מדידת הסוכר נזקקות לטיפת דם ואין מנוס מהצורך בדקירה לביצוע המדידה. ישנם גלוקומונים שדי להם בטיפת דם זעירה, ואחד כזה הוא של חברת FreeStyle וגם את תמונתו וסקירה עליו תוכל למצוא באתר "מ-טוק" בלינק הבא: http://members.iol.co.il/matok/docy/frstle.htm בברכה, מאיר

07/12/2000 | 10:06 | מאת: אלכס

מאיר שלום, ראשית אני מודה לך על המידע שמסרת לי ובהחלט זה נותן לי תשובה.בגלל שמדובר בהוצאה לא גדולה שיכולה לאפשר לאימי להוציא דם ממקומות אחרים אזי בהחלט ארכוש עבורה את המיתקן האמור. אודיע לכם בפורום גם את יעילותו אם יורשה לי...כדעה כמובן בלתי מקצועית. אני גם רוצה להודות בהזדמנות זו לאתר הגרמני שנותן את השירות בעברית לרכישת המיתקן ישירות באמצעותו מגרמניה...אני חושב שזה שירות שצריך לדעת להעריך אותו ודרך אגב המחיר שנקוב באתר נמוך אפילו ב-2 מרק גרמני לעומת המחיר שנקבת מאיר ( 26 דולר הם כ- 58 מרק גרמני). הרבה תודה שוב לכולם

מנהל פורום סוכרת